Tarot éves elemzés 2019

Tarot éves elemzés 2019

Ismerd meg a 2019-es évedet!

Tudd meg, mire számíts, mire készülj fel, milyen irányt vesz az életed idén!

A Tarot éves elemzés egy adott naptári évre vonatkozóan azt mutatja meg, mire számíthatsz abban az évben. Például egy 2019. évi elemzés arról szól, mire számíthatsz a külvilágtól 2019-ben; azért a külvilágtól, mert minden gondolatunk, érzésünk, kimondott szavunk, cselekedetünk energia, amit kiáramoltatunk a külvilágba. Minden energia előbb-utóbb visszatér a forrásához, az éves elemzés pedig azt mutatja meg, milyen – általad kibocsátott – energiák térnek vissza hozzád 2019-ben.

Útmutatást kapsz arra vonatkozóan, mire figyelj oda idén, mivel legyél óvatos, mibe merj belefogni.

Tarot éves elemzés jelentkezés

E-mailben: reiki@reikireka.hu
Telefonon: +36 30 914 6764
Havi bontásban megismered az éved alakulását, a fő irányok, a fő energiákat.

Ez a tarot elemzés sem jósol, de valóban megmutatja a „jó sort”, azaz, hogy a 2019. évi céljaidat hogyan érheted el a legrövidebb úton, a legkisebb erőfeszítéssel és a legkevesebb fájdalommal.

Ahhoz, hogy ezt megtudd, 2019. január 6-28. között kell megkeverned a lapokat, én felírom és az éves elemzésedet írásban adom át Neked havi bontásban. Így a kártya megkeverésétől számítva pontosan 1 évre szól és akárhányszor újra elolvashatod.

Mit tudhatsz meg az éves tarot elemzésedből?

- mik a fő feladataid az adott évben spirituális, szellemi, érzelmi, fizikai, illetve tudatalatti szinten
- milyen állapotban van az energiatested, melyik csakráidra és milyen betegségekre, problémákra kell odafigyelned ebben az évben, hogy előzd meg őket,
- a különböző életterületeken és szinteken mire számíthatsz és mire fordítsd több energiát ebben az időszakban,
- mik a fő nehezítettségek, hogyan küzdd le őket,
- milyen fő problémával és akadállyal kell számolnod, miért és mit tehetsz, hogy ezeket feloldd,
- melyik az a tudatalatti program, ami a legjobban gátol ebben az évben Téged és hogyan lehet feloldani,
- ha van KONKRÉT KÉRDÉSED, TERVED, VÁGYAD, jelezd és azokra külön tudok figyelni és megmondani, mikor a legaktuálisabb, mikor a legkedvezőbb a helyzet pl. vállalkozás indítására, mikor várható új párkapcsolat, költözés stb. De ha később merül fel ilyen jellegű konkrét téma (mert esetleg év elején nem látod előre), utólag is meg tudom nézni az elemzésedben, ha szeretnéd,
- megmutatja, mikor van nehezebb időszakod, meddig tart, mitől lesz nehezebb és hogyan tudsz a legjobban kijönni belőle,
- mely időszakokat tudd a legjobban felhasználni a céljaid megvalósulására és hogyan tudod a legtöbbet kihozni belőle.

Egy kedves kliensemtől engedélyt kaptam rá, hogy név nélkül kitegyem a 2019. évi éves tarot elemzését, hogy legyen képed arról, mit kapsz az Éves tarot elemzés során.

Tarot éves elemzés példa megtekintése:

Tarot Éve elemzés minta


Minden elemzésnél javaslok oldási lehetőségeket, illetve segítek abban, mit tehetsz, hogy az éved a lehető legjobban alakuljon.

Az elemzéshez személyes találkozás szükséges, ami 10-15 percet vesz igénybe, majd írásban, 6-7 oldalnyi terjedelemben küldöm el, havi bontásban, a felmerülő kérdésekre pedig utólag is szívesen válaszolok.

A személyes találkozáshoz kérj időpontot, mert az éves tarot elemzéshez január 28-ig meg kell, hogy keverd a kártyalapokat!Az éves tarot elemzés a Szimbolikus Szellemi Piramis nemzetközi jogvédelem alatt álló módszere alapján azt mutatja meg, mely energiák térnek vissza hozzánk a külvilág felől – amiket valamikor mi magunk indítottunk útjukra, mint egy bumerángot – a 2019. évben.

Tarot éves elemzés komoly segítséget jelent abban, hogy felkészüljünk bizonyos váratlan eseményekre, hitet és erőt ad olyan helyzetekben, amikben bizonytalanok vagyunk és abban is segít, hogy egy-egy eseményt, döntést, tervet mikorra időzítsünk, melyik hónap a legalkalmasabb rá.

Tarot éves elemzésTarot éves elemzés helyszín:
2943 Budapest,
2100 Gödöllő,
1164 Bábolna,
9200 Mosonmagyaróvár
Tarot éves elemzés ideje: 10 - 15 perc
Személyes találkozó után a Tarot éves elemzést e-mailben, vagy kérésrepostán küldöm (körülbelül 6-7 oldal)

A Tarot éves elemzés elkészítésére január 28-ig van lehetőség!

Tarot éves elemzés jelentkezés

E-mailben: reiki@reikireka.hu
Telefonon: +36 30 914 6764
vagy az alábbi űrlapon:
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.