A Vízkereszt spirituális üzenete

A Vízkereszt spirituális üzenete

Vízkereszt a karácsonyi ünnepkör zárása és a farsangi időszak kezdete. Ez az egyik legrégibb egyházi ünnep, a 4. századig Jézus születésnapját és az évkezdetet is ezen a napon ünnepelték.

Az ünnephez számtalan népszokás is kapcsolódik.
Az egyház ezen a napon emlékezik meg a napkeleti bölcsekről, Gáspárról, Menyhértről és Boldizsárról. E naptól kezdve szenteli a vizet a keleti egyház, a középkortól pedig a nyugati egyház is.A víz programozásának fontosságát tehát az egyház is felismerte. Az áldás is egyfajta program. A szentelt víz az embert születésétől haláláig kísérte: ebből a vízből hintettek a bölcsőre, a menyasszony koszorújára, a halott koporsójára. Januártól januárig a vizet üvegben vagy nagy korsóban tartották, s ami megmarad a következő vízkeresztre, azt a kútba öntötték.Mivel pedig testünk nagy része szintén víz, nem mindegy, milyen programot adunk magunknak nap mint nap. Masaru Emoto gyógyító munkássága során felismerte, majd bebizonyította, hogy a vízmolekulák egészen más formába rendeződnek harmonikus energiák és rezgés (azaz szavak és zene), illetve diszharmonikus energiák és rezgések hatására (Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége és A víz üzenetei).
Így nem mindegy, mit nézel (a dobozban), mit hallgatsz, mit mondasz magadnak nap mint nap és mit hiszel el igaznak mindezekből. Ez mind programozás, mondhatni, folyamatosan “rajta vagy a képzésen”. Mindig be vagy programozva, a kérdés az, hogy mire vagy programozva és milyen képzésen vagy minden nap. És hogy ezt tudatossá teszed-e az életedben.

Számomra ez a Vízkereszt spirituális üzenete.

Mire jó a programozás?

Időnként mindenkinél “lefagy a rendszer” és újra kell indítani, gyakran le kell cserélni programokat és új programokra van szükség, hogy jól működjön a teljes gépezet. Nem a notebookodról beszélek, hanem Rólad
Ezért van szükségünk a programozásra.

A reiki tanfolyamok során a tanulók elsajátítják az ételek és italok reikivel való átprogramozásának, rezgésszintje emelésének módszerét, így programozott vizet viszel be a szervezetedbe, amikor csak akarod.

Az Arolo Tifar, mint gyógyító rendszer és módszer, valamint a Munay-Ki beavatása és rítusai szintén egy szupramentális, az elme számára felfoghatatlan, ezért “túlagyalhatatlan” programozást hajtanak végre a bennünk lévő blokkok, tudatalatti programok a fejlődésünket és sokszor boldogulásunkat is gátló akadályok feloldása érdekében.

Emellett minden nap tehetünk azért, hogy pozitív programokkal töltsük meg az életünket. Természetesen nem álszent módon a negatív eseményekre kell ráfogni, hogy az valójában pozitív és örülünk neki, vagy divatos szóval “töröljük”, hiszen azok megtörténtek és fájtak. Sokkal inkább úgy, hogy minden történésben észrevesszük azt a jót, amit hoz magával, ha túljutunk rajta és észrevesszük életünkben azokat a dolgokat, eseményeket, embereket is, amikért/akikért hálásak lehetünk. Mert ha jól megnézzük, mindig találunk ilyet.

Kívánom, hogy minden nap több jót találj az életedben, mint rosszat!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.