Arolo Tifar

Arolo Tifar

Az AROLO TIFAR jelentése: aki egyensúlyba hozta a belsőt és a külsőt.

Az AROLO TIFAR egy ősi atlantiszi gyógyítási rendszer, ahol az AROLO jelenti az első és második fokozatot, a TIFAR pedig a mesterfokozatot.

A R.A.I. (Reiki Association International) az AROLO-t intelligens, isteni energiaként definiálja, ami kizárólag emberek, állatok és növények gyógyítását, gyógyulását és az egészség megőrzését szolgálja.

Az AROLO TIFAR jelentése: aki egyensúlyba hozta a belsőt és a külsőt.

Az AROLO hasonló a rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.
Az összes ismert gyógyászati módszer közül az AROLO-nak van a legfinomabb rezgése és emiatt a testünk energetikai felépítéséhez legközelebb áll.Az AROLO egy energetikai diagnosztikai és kezelési rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Nagy előnye gyors hatásmechanizmusa. Percek alatt laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül bármely tetszőleges érték vagy állapot kiderítését, a megfelelő gyógyszer és az egyénileg legpontosabb adagolás megállapítását, ezáltal lehetőséget ad a precíz segítségnyújtásra.

Az ősi atlantiszi abc szerint az AROLO jelentése:

A = isteni harmónia

R = isteni erő

O = ártatlanság, tisztaság, erkölcsösség

L = isteni fény

O = ártatlanság, tisztaság, erkölcsösség

 

Arolo Tifar

Az AROLO-TIFAR gyógyítási módszert Atlantiszról a mai időkbe F. E. Eckard Strohm, a R.A.I. nagymestere hozta át. Az egyszerűbb, mindenki által ismertebb, passzív formája REIKI néven maradt fenn és vált ismertté.
Az AROLO rendszerében ismét megtaláljuk azt a teljességre vonatkozó alapelvet, ami Atlantiszon uralkodott. Az embert mindig a maga teljességében közelítjük meg, nem a betegség különálló tüneteit vizsgáljuk, hiszen bármilyen nagy számú tünetnek is mindig egyetlen oka van.

E gyógyászati módszer különlegessége a széleskörű és kivételesen pontos diagnosztikai lehetőség. Ennek segítségével a kezelő képes többek között a megbetegedés okát és a betegség tüneteit kideríteni, valamint ezeket célzottan kezelni. A pontos diagnózis és az AROLO energia jellegzetes felépítése miatt igen rövid idő alatt mélyreható eredmények érhetők el.

Az AROLO-TIFAR módszerével az embert mindig a maga teljességében közelítjük meg, nem a betegség különálló tüneteit vizsgáljuk.

Hogyan alakul ki a betegség?

Az ember eredendően az abszolút EGÉSZ-ség állapotában van. Ez azt jelenti, hogy egyensúlyban van az ember isteni léte és emberi léte.
A betegségek kialakulása mindig annak a következménye, hogy túlsúlyba kerül az emberi lét. Ez azt jelenti, hogy az ember elzárta magát a valódi létállapotától, azaz valódi önmagától. Azt is jelenti, hogy elzárja magát azoktól az isteni energiáktól, amelyek más esetben akadálytalanul áramlanak hozzá. Emiatt alakul ki a betegség. Az elzártság anyagi, energetikai, pszichés, szellemi és spirituális problémák által valósul meg.
Eredendően az egészség az “isteni” és az “emberi” egységét jelenti. Minden eltérés ettől az egységtől, betegséget von maga után.

Öt szinten vizsgáljuk ezt az AROLOban:

  • spirituális szinten

  • szellemi szinten

  • pszichikai szinten

  • energetikai szinten

  • anyagi szinten

Miután megállapítottuk, hogy melyik szinten van a tüneteket kiváltó ok, akkor adunk kezelést.

Az AROLO energiája visszaállítja az elveszett egyensúlyt és újra harmóniát teremt az ember isteni és emberi léte között.

AROLO TIFAR és REIKI

F. E. Eckard Strohm szerint mindkét módszer eredete Atlantiszig nyúlik vissza és ugyanannak a gyógyító módszernek a két aspektusát képviselik. Az AROLO az aktív rész, a Reiki pedig a passzív. A Reikiben ugyanis a kezelő elsősorban egy tiszta csatornaként működik a gyógyító energia számára, az AROLO TIFAR pedig igényli a kezelő aktív részvételét a betegség vagy rendellenesség gyökerének azonosításában, pl. a teszt elvégzésében és az eredmények vizsgálatában. Az AROLO TIFAR és a Reiki kiegészítik egymást és különösen jól alkalmazhatók együtt a kezelés során.

A Reiki energia általában a szervezet durva áramlatába fonódik, és onnan transzformálódik a finom áramlatba, ahol végül is hat. Az AROLO ener­giája viszont a szervezetben azonnal a finom áram­latba szívódik fel, sokkal erősebben, mélyrehatób­ban és tartósan fejti ki hatását. Nevezik a reiki magasabb fokozatának is, mivel hasonló energiával dolgozik, de egy magasabb, erősebb rezgéssel.Míg a Reiki energia a tünetekre hat, addig az Arolo nemcsak a tüne­tekre gyakorol pozitív hatást, hanem az azokat ki­váltó okokra is. A betegség által fellépő energeti­kai elváltozás kiküszöbölésével megszűnik az ok is, és így eltűnnek a betegség tünetei.

Az AROLO diagnosztikai hatásával azonnal pontos és megbízható infor­mációkat kapunk a beteg személy egészségi állapo­táról, és arról is, hogy szükséges-e gyógy­növények, gyógykivonatok és egyéb gyógyászati szerek adagolása, és ha igen, milyen mennyiségben.

Filozófiájában is közel áll a reikihez, de alaposabb vizsgálatnak veti alá a pacienst s így konkrétabb választ képes adni a testi tünetek keletkezéséről, okáról. Felállítja a diagnózist és a gyógyító technika lévén megszünteti az okot, ami a panaszt kiváltotta. Így a panasz és a tünet is megszűnik, míg a reiki csak a tüneteket kezeli.

Abban mindketten azonosak, hogy a test eredendő egyensúlyát állítják vissza, amit mi felborítunk életvitelünkkel, így különböző zavarok, betegségek keletkeznek.

Az AROLO az energetikai gyógyítás magasiskolája. Az AROLO egy intelligens, isteni energia, ami kizárólag, emberek, állatok és növények gyógyítását, gyógyulását és az egészség megőrzését szolgálja. Ez az az energia fajta, mellyel az Atlantiszi mesterek -TIFAR-ok is dolgoztak. Itt az ember aktívan vesz részt a gyógyításban, nem csak azáltal, hogy közvetíti az energiát, hanem úgy is, hogy megkeresi a betegség tüneteit kiváltó okot, és azt kezeli.

AROLO és más gyógymódok

Az AROLO nagyon jól kombinálható a legtöbb alternatív kezelési módszerrel, valamint az általános orvosi kezeléssel.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.