Egyéb tanfolyamok

Teljes állapotfelmérés orosz medicina alapján
Teljes állapotfelmérés orosz medicina alapján
2020.07.19
Egész nap teljes állapotfelmérés Energy Wave System programmal akár sejszintig SZEMÉLYESEN, EGYÉNI KONZULTÁCIÓ FORMÁJÁBAN EGYEZTETÉS ALAPJÁN!
A felmérés időtartama 1-1,5 óra, ezért előre egyeztetett időpontokban tudjuk megszervezni.

Az EWS program, valamint a kínai és az orosz medicina tudásának segítségével feltérképezhető a teljes test állapota, az egyes szervek állapota, továbbá a közöttük lévő összefüggések és a várható kimenetel a virtuális modell segítségével.
Különösen nagy érték az élő és élettelen TOXINOK, KÓROKOZÓK, VÍRUSOK, BAKTÉRIUMOK, GOMBÁK, FÉRGEK kimutatása, azok szervezetre gyakorolt hatása. kimutathatók ÉTELALLERGIÁK és különböző intoleranciák, valamint azok hatásai a szervezetre és egyes kórfolyamatokra.
A különböző problémák előrehaladottsági állapota is kimutatható.
A beépített METATERÁPIA segítségével pedig a 3-4 legproblémásabb terület gyors és hatékony frekvenciaterápiás kezelése is lehetséges.

A FELMÉRÉS ELVÉGEZHETŐ AZ ÖN ÁLTAL ISMERT PROBLÉMÁKRA, TÜNETEKRE, PANASZOKRA ÉS/VAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN, ILLETVE AZ ÁLTALAM ÉRZÉKELT TERÜLETEKRE, MINDEZ EGYÉNTŐL ÉS IGÉNYTŐL FÜGGŐEN.

Az Energy Wave System egy komplett rendszert kínál. Az EWS test elemző készülék segítségével esetlegesen felfedhetjük a betegségek mögött rejlő lehetséges okokat, amelyek a tünetekből, vagy a hagyományos diagnosztikus módon nem biztos, hogy még észlelhetőek.
Felhívhatja a figyelmet a lehetséges kórokozókra, hiánybetegségekre, és a szervezete számára szükséges hatóanyagokra.
Emellett fényt deríthet bonyolult, betegségeket okozó esetleges érzelmi okokra, és a szervi problémák mögött fellelhető információhiányra.
Az Energy Wave System professzionális frekvenciaterápiás készüléke rengeteg vírus, baktérium, mikróba és organizmus pontos adatait tárolja, a felhasználó a készülék segítségével, a megfelelő frekvenciával akár el is pusztíthatja ezen kórokozókat, vagy éppen a megvédendő szervezetet egészségre „hangolhatja”. Egy mondatban összefoglalva ez mit jelent? Fájdalommentesen, mellékhatások nélkül képes segíteni a szervezetet.

A felmérést végzi: Szalai Réka sorstervező, író, energiagyógyász

A teljes állapotfelmérés időpontja: 2020. július 19-én 9:00 órától előre egyeztetett időpontokban.
Helyszíne: Naturland Egészségcentrum, Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Díja: a teljes állapotfelmérés, valamint 4 metaterápia összesen 24.000,- Ft

KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNY!
Ha megvásárolja előre vagy a helyszínen Szalai Réka Sorstervező Csomagját (Sorstervező könyv, Sorstervező munkafüzet és Sorstervező Kártyacsomag, melynek értéke 21.000,- Ft) a jelenlegei kedvezményes 15.000- Ft-os áron, akkor a teljes állapotfelmérés és a 4 metaterápia díja összesen 14.000,- Ft-

Helyedet 6.000,- Ft előleggel foglalhatod le személyesen a Naturland Egészségcentrumban vagy átutalással a 12010659-00646420-0010007 bankszámlaszámra (Szalai Réka Raiffeisen Bank Zrt.).

Az EWS technológiára további információk:
http://reikireka.hu/ews-professzionalis-frekvenciaterapias-keszulek/cikk/123/

Érdeklődés és időpont egyeztetés:
Szalai Réka
+36309146764,
Kovács Diána
Naturland Egészségcentrum
+36203332649,
valamint Messenger üzenetben

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.